Eversys Reseller en Service partner Downloads


Op deze pagina staat altijd de laatste versie van Eversys reclame en promotie materialen beschikbaar gesteld voor resellers en service partners van Eversys. Mis je desondanks nog iets of hebben jullie een lumieus idee? Laat het ons per omgaande weten - sales@eversys.nl. We denken en doen graag mee in de promotie van Eversys espresso machines. 

Het gebruik van onderstaand materiaal is altijd volgens de gesloten reseller en/of service partner overeenkomst met Eversys Nederland BV. Neem bij twijfel altijd contact met ons op of deel een door u gemaakte reclame of promotie uiting voordat u tot verspreiding over gaat. Samen weten we meer! Basis do's & dont's met betrekking tot gebruik van beeldmateriaal staat in onze beknopte huisstijlpagina's.

Espresso machine beeldmateriaal en settings
Hieronder alle beeldmateriaal gerubriceerd per machine uitvoering, wenst u een andere uitvoeringsvorm, bestandindeling of extra groot formaat neem dan contact met ons op.

Totaalbeeld per machine type:
Cameo familie: Cameo Core, Cameo Classic, Cameo Super Traditional, Cameo Accessoires.
Enigma Classic: E2m-C, E4m-C, E4mX-C, E6m-C, Classic Accessoires.
Enigma Super Traditional: E2m-ST, E4m-ST, E4mX-ST, E6m-ST, Shotmaster X-ST, Super Traditional Accessoires.

Losse foto in JPG perspectief (neem voor de PNG versie contact op met sales@eversys.nl):
Cameo familie: C2m Core, C2m Classic-Earth, C2m Super Traditional
Enigma Classic: E2m-C, E4m-C, E4mX-C, E6m-C
Enigma Super Traditional: E2m-ST, E4m-ST, E4mX-ST, E6m-ST

Machine afmetingen:
Cameo familie: C2m Core, C2m Classic, C2m Super Tradtional
Enigma Classic: E2m-C, E4m-C, E4mX-C, E6m-C
Enigma Super Traditional: E2m-ST, E4m-ST, E4mX-ST, E6m-ST

Machine datasheets:
Cameo lijn: C2m Core, C2m-C, C2m-ST 
Cameo accessoires: C-choco, C-fridge, C-cupheater, Residu doorvoer.

Enigma Classic: E2m-C, E4m-C, E4mX-C, E6m-C en de Classic accessoires: E-choco, E-fridge , E-cupheater.
Enigma Super Traditional: E2m-ST, E4m-ST, E4mX-ST, E6m-ST. en de Super Traditional accessoires: ST-Choco, ST-fridge, ST-cupheater.
Accessoires: Pitcher rinser Hot&Cold, pitcher rinser Cold, Residu doorvoer E-line, residu doorvoer Classic en Super Traditional

Koelingen onderbouw: Liebherr onderbouw, Vitrifrigo.

Settings vastleggen van jullie recepturen
Per model Eversys espresso machine zijn de mogelijkheden voor settings eindeloos. Om toch tot een consistente factor te komen maken we graag samen met u per blend, servies/papercups, uitgifte (restaurant, kantoor etc) en de diverse melksoorten een kaart op maat. Het resultaat is een menukaart met visuals van het servies, de gebruikte bonen, de melksoorten, de producten en uiteraard de perfecte settings (volume in de kop, grammage, doorlooptijden, temperatuur etc). Alles kan met een Eversys en daarom is het fijn dit samen te ontwikkelen. Zie voor een inspirerende aanzet: corporate koffie receptuur maken.

Eversys logo's
Hier de meest gebruikte logo's en slogans van Eversys. Anders of meer? Neem contact met ons op.
Eversys Corporate logo: Eversys Super Traditional logo
Eversys official reseller logo: official reseller logo zwarte achtergrond, official reseller logo witte achtergrond.

Brochures
We begrijpen dat u uw eigen brochures maakt en het super tof dat Eversys daarin mag komen te staan! Daar zijn we blij mee en willen er ook trots op zijn samen met u... Wilt u daarom bij het maken van materiaal altijd even een proefdruk aan ons voorleggen? Samen weten we meer, kunnen we helpen met de juiste informatie of hebben we beter materiaal wat  meer in lijn is met jullie wensen. Mail naar sales@eversys.nl en we helpen graag. Voor het downloaden en gebruiken van de standaard brochures verwijzen we u graag naar onze webpagina met alle openbare brochures: Eversys Brochures.

Video's
Voor het downloaden van video's verwijzen we je graag de naar de volgende pagina: video's. Wil je gebruik maken van een van de vele andere video's rondom een specifiek thema of misschien wel een eigen video maken met Eversys in de hoofdrol? Dat kan. Onze videoman is expert en helpt graag. Neem contact met ons op via sales@eversys.nl

Service Contract
Download hier de service overeenkomst.

Voorbeeld locaties
Uiteraard zijn er talloze foto's van Eversys espresso machines in het veld. We delen graag de best foto die past bij julle voorbeeld locatie. Bel met 0703227474 en vraag naar sales of mail: sales@eversys.nl en we helpen graag met de juiste foto's doorsturen.

Eversys in gebruik
Handige koffie & thee weetjes, instructies over gebruik, oplossen meest voorkomende storingen... Kijk regelmatig op Eversys CoffeeLab en leer.

Eversys espresso machine in uw eigen huisstijl aankleden
Het is mogelijk om op diverse manieren jullie Eversys espresso machine aan te kleden met de eigen huisstijl. Hierbij beknopt wat mogelijkheden en aanlevermaterialen. Staat je idee er niet bij? Bel of mail ons dan!

Buitenzijde of zijpanelen templates: Cline, Eline E2m/E4m, E6m/E4ZB, Enigma Classic E2m/E4m Enigma Classic E6m/E4mX
Zijpanelen Enigma Super Traditional: links en rechts
Product toetsen: A) maak voor alle producten altijd een enkel en een dubbele afbeeldingen in afmeting 139 x 108 px, B) file type: JPEG of PNG, C) Achtergrond in kleur van menukaart en zorg voor het vrij laten van de product toets plaatsen voor de decaf schep en de melk iconen, zie instructie.
Screensaver foto's: Cline en Eline: 800 x 600 px en maximaal 10 foto's. Enigma Classic en Super Traditional: 1280 x 800 px.
Screensaver video's: Cline en Eline: niet mogelijk. Enigma Family nieuwe generatie: mp4 format in resolutie: 1280 x 800 px (16:10 ratio)

Eversys machine opnemen in een complete huisstijl en interieur ontwerp
Alle modellen zijn in CAD tekening te gebruiken in uw eigen interieur tekeningen. Vraag ze aan via sales@eversys.nl en we sturen de sketchup bestanden toe.

API informatie
API informatie pakket opvragen kan via de mail: info@eversys-nederland.nl en we helpen graag.

Heb je nog een vraag of een idee? Neem contact met ons op en we maken er samen iets moois van!

groeten Team Eversys Nederland BV