Voordelen


Waarom kiezen voor het e’Barista-systeem van Eversys?

Barista-kwaliteit

Barista-kwaliteit

Espresso koffie bereiding vergt toegewijde precisie. De juiste optelsom van grammage, maling, druk, temperatuur en de consistente handhaving van extractie tijden zijn van essentieel belang. Iedere keer weer. Eversys zorgt bij iedere druk op de knop voor Barista gemaakte espresso kwaliteit.

Eenvoud

Eenvoud

Gemak dient de mens bij Eversys. Heldere keuzes op een duidelijk touchscreen. Overzichtelijk door simpele iconen en de mogelijkheid tot eigen afbeeldingen. Koffie recepten zijn naar vrije keuze te programmeren achter 1 druk op de knop. Geen toeters en bellen, gewoon super koffie.

Productiviteit

Productiviteit

Eversys bouwt en verkoopt betrouwbare espresso machines die gemaakt zijn voor iedere locatie van high traffic koffie tentje tot kantoor pantry. De hoge kwaliteitsnorm voor smaak én productie maakt Eversys wereldwijd marktleider.

Consistentheid

Consistentheid

Zodra het smaakprofiel en recept professioneel zijn vastgelegd zorgt het e’Barista systeem voor de consistente productie. Dmv elektronische monitoring is kwaliteit gegarandeerd. Maximaal rendement is de basis waar op gerekend mag worden.

Buffet ruimte

Buffet ruimte

De Eversys espresso machines zijn compact en passend in de gebruiksomgeving. Alle machines kunnen strak worden ingebouwd zodat u echt netto oppervlak beschikbaar heeft voor uw volledige buffet uitgifte.

Geen compromis

Geen compromis

Eversys gaat iedere uitdaging aan. Presteert uitmuntend met in-cup kwaliteit, ergonomie, productiviteit, lage kosten door beperkte uitval, toegang op afstand, intuïtief gebruikers interface en heel veel andere vooruitstrevende techniek.

Telemetrie “Pull”

Telemetrie “Pull”

e’Connect TM geeft direct gepersonaliseerd inzicht in essentiële productie parameters van uw espresso machine park. Productiviteit per uur, dag, maand, per product type, reiniging en storingsmeldingen. Informatie om te schakelen in kwaliteit en gebruik.

Modulair

Modulair

De Eversys espresso machines zijn modulair gebouwd. Onderhoud en reparatie kan hierdoor snel en efficiënt in enkele ogenblikken plaatsvinden met een gegarandeerd de laagste uitvaltijd.

Telemetry "Push"

Telemetry "Push"

Geeft de mogelijkheid uw machinepark realtime te managen zodat u de efficiëntie kunt vergroten en rendement kunt verhogen vanuit 1 control center. Wanneer u belt met ons service center kijken we direct mee in de machine en kunnen u online vaak helpen met de oplossing van uw vraag.

e’Foam™

e’Foam™

Een van de meest gecompliceerde technieken in het bereiden van melk koffies is het opschuimen van de melk. Met e’ Foam introduceert Eversys automatische dosering van stoom en lucht om het gewenste microfoam te maken zoals een top barista dat kan. Super melkschuim als Latte Art.

e'clean™

e'clean™

Schoonmaken is een must. Maar het moet tegelijkertijd ook niet moeilijk zijn. Het schoonmaken van de Eversys espresso machine doet u in 10 minuten en met slechts 1 druk op de knop. Het melksysteem wordt automatisch gespoeld en de reinigingstabletten zitten in een handig kant-en-klaar systeem in de machine. Schoonmaken is simpel en doeltreffend.

Consistent product

Consistent product

Doordat Eversys gemaakt is voor hoog volume dienen hardware en software uitmuntend te zijn en goed samen te werken. Eversys heeft beiden afdelingen dan ook in eigen beheer en kan alleen zo zorgen dat iedere kop is zoals je die hebt bedacht.

API

API

Eversys API technologie maakt het mogelijk om via en met andere tools te communiceren: betaalsystemen, data rooms, barista robot, gezichtsherkenning... ieder dag komt er wel een nieuwe API connectie bij, informeer naar de mogelijkheden.

Data rapportages

Data rapportages

Alle handelingen van jullie Eversys espresso machines worden vastgelegd waardoor verschillende soorten data rapportages worden gemaakt: piekdrukte, hardlopers, hygiëne, dubbele zettingen, verbruik van koffie en melk enzovoorts. Kom kijken welke rapportage voor jullie werkt.

Altijd operationeel

Altijd operationeel

Doordat we samen met jullie de beste service kunnen inplannen zorgen we er samen voor dat jullie Eversys espresso machines operationeel zijn als dat van ze verwacht wordt.

Onderhoudsplanning

Onderhoudsplanning

Eversys service systeem werkt met een breed pakket van onderhoudsplanning, online, remote en op locatie worden afgewisseld en passend bij de service vraag in overleg met u ingezet en uitgevoerd.

Data becherming

Data becherming

Transparant als we zijn in de ontwikkeling van technologie, zo dicht zit ons online telemetry systeem met het ophalen en terugsturen van data. Vraag naar onze oplossing voor u en ervaar de beste service zowel online als offline.

Duurzame prioriteitsladder

Duurzame prioriteitsladder

We zijn ontstaan vanuit de wens tot het maken van een duurzame espresso machine en maken iedere dag weer een innovatieve nieuwe stap naar een betere toekomst.

Preventief waarschuwen

Preventief waarschuwen

Voordat de medewerker het merkt in het dagelijks gebruik zorgt een Eversys voor een preventieve melding in de telemetry en maakt alvast een ticket aan voor de service desk.

Lage arbeidskosten

Lage arbeidskosten

Het e’Barista systeem optimaliseert gebruikersgemak en productiviteit. Na kennismaking met de machine en een korte instructie maakt iedere medewerker de mooiste Barista Style koffie’s en Latte Art. Voor het bereiden van top koffies hoeft geen lange cursus meer vooraf te gaan.

10 jaar / 1 miljoen koffies

10 jaar / 1 miljoen koffies

Dat is de belofte die we deden in 2009 bij het maken van de eerste espresso machines. Inmiddels zijn we daar succesvol overeen en draaien deze machines nog naar tevredenheid.