Wereldwijde veranderingen


Sinds 2021 hebben we wereldwijd te maken met tekorten in tijd, grondstoffen en arbeidsuren. Dit resulteert in minder stabiele economisch verkeer dan we in voorgaande jaren hebben meegemaakt en de daarmee samenhangende (extreme) prijs verhogingen. Deze wereldwijde veranderingen zorgen er ook voor dat de wereld economie zich sneller moet aanpassen naar een duurzamer gebruik van goederen. Daar is Eversys blij mee.

DUURZAAM EN SLIM
Onze technologie is vanaf de geboorte in 2009 bedacht voor duurzaam gebruik (artikel: duurzaamheid) en dat is voor steeds meer ondernemers belangrijk. Bij Eversys kunt u na aanschaf van een espresso machine tenminste 1 miljoen producten bereiden, dat doet niemand ons nog na. Eversys gaat daardoor tot 3x langer mee. Om een goede Eversys espresso machine te blijven produceren, kunnen en willen we niet terugvallen op goedkope materialen als plastics. Eversys is en blijft gegarandeerd voor 93% van staal gemaakt. Alleen daarmee kan hoge en langdurige productie van bijzondere in-cup kwaliteit worden bereidt. Staal is één van de grondstoffen die sterk onder invloed is van prijsschommelingen die we accepteren omdat we samen met u niet in kwaliteit willen inleveren. Wel te beinvloeden is het slimmer maken van onze espresso machine technolgie en (online) service formule en dat doen we.

EVERSYS GAAT 2 tot 3x LANGER MEE
De mix van wereldwijde tekorten versus de ontwikkeling van slimme techniek houdt Eversys uniek en watervlug. Iedere aanschaf die u bij ons doet is verantwoord en gaat 2 tot 3x langer mee dan een espresso machine van een ander merk. We rekenen het graag per kop koffie voor u uit zodat u concreet ziet wat alle Eversys voordelen u persoonlijk opleveren.

TRANSPARANT AANBOD
Onze wendbaarheid maakt het mogelijk direct te reageren op ontwikkelingen in de markt. Dat betekent dat we met zowel prijsdalingen als prijsstijgingen te maken hebben. In beiden zijn we transparant en voeren beiden door in onze aanbiedingen aan u. Prijs ontwikkelingen tussen de 4% en 8% vallen onder regulier beleid. Hoger en lager zullen we zodra bij ons bekend ook direct aan u via speciale mail communiceren. 

TOELICHTING OP PRIJS ONTWIKKELINGEN 2022 en 2023