Contact en online reinigingsmiddelen bestellen


EVERSYS NEDERLAND BV
Westvlietweg 60
2491 ED Den Haag
info(a)eversys.nl

IBAN NL50 RABO 0312666918
KvK 33.25.27.56
BTW NL825798929B04

24/7 en 12/5 Service contractant met een vraag?
Heeft u een storing of operationele vraag over uw espresso machine en een 24/7 of 12/5 service contract? Bel dan nu met onze collega's van Customer Service & Support, zij helpen direct via nummer 0703227474.  Wij vragen u altijd om het serienummer van de espresso machine welke u kunt vinden op het linker scherm onder de blauwe i.

Nul-uren Contract?
Als u een Nul-uren service overeenkomst heeft en een storing melden wil, ga dan naar: Storingsformulier nul-uren service contract.

Wilt u reinigingsmiddelen bestellen? 
Klik dan op de volgende link om uw order in te voeren: reinigingsmiddelen bestellen
De order wordt vervolgens volledig automatisch verwerkt. Denkt u dus aan het invoeren van de juiste bezorg adres gegevens? 

Iedere eerste week van de maand worden de pakketten verzonden. Wenst u eerder uw bestelling te ontvangen? Forward dan uw bestellingsmail aan ops@eversys.nl met uw verzoek. We kijken dan naar de mogelijkheden. Door 1x per maand een route te rijden zorgen we samen met u voor meer efficientie en is dit ook nog eens beter voor ons klimaat! 

Verhuizing?
Als uw bedrijfsgegevens gaan veranderen dan horen wij dat graag tijdig om ook onze administratie up to date te houden via: verhuisformulier
Een machine van de ene naar de andere locatie verhuizen? Mail uw vraag naar: sales@eversys.nl om samen de juiste stappen te ondernemen. Onze ervaring leert dat als u ons niet betrekt er altijd meerkosten aan onvoorziene omstandigheden zitten dan u wellicht kan overzien.

Ook een Eversys espresso machine kopen?

Neem voor aankoop advies over onze espresso machines contact op met Eversys afdeling Sales door ons te bellen op 0703227474 of vraag direct een offerte aan voor de espresso machine van uw keuze. Bent u nog niet zeker over de koffieboon die u wenst te schenken? Met plezier introduceren wij u bij een van onze licentie resellers die u naast onze espresso machine ook de lekkerste koffiebonen, servies en toebehoren voor u kan samenstellen.

Onze bedrijfsgegevens in uw administratie opnemen?
Zie de gegevens links op de pagina staan of download de beknopte gegevens hier.


Stuur ons uw vraag