Direct kopen


Fabrieksinkoop
Bij Eversys koopt u rechtstreeks in bij de fabriek. De tarieven zijn daardoor zeer scherp zonder tussenkomst van externe fees en gelden voor een complete configuratie - plug & play. Bij Eversys geen basismodel wat u nog moet aankleden met dure opties. De meest logische opties zijn gewoon standaard ingebouwd. 

Altijd op voorraad
Machines zijn uit voorraad leverbaar. Installatie kan, als dit gewenst is, in 1 dag geregeld worden. 

Service, onderhoud en terugkoopregeling
Vanaf dag 1 geniet u van de gekozen service, in het eerste jaar zonder factuur. Ondanks dat we een contract sluiten voor 8 jaar wordt geen jaar indexatie toegepast. Zo weet u exact waar u de komende jaren aan toe bent. Bovendien geldt bij alle machines die in onderhoud zijn geweest bij Eversys, ongeacht de leeftijd, een gegarandeerde terugkoopregeling van 10%. Nu de beste prijs voor u laten samenstellen kan online. Kies de espresso machine die bij u past en vul uw gegevens in. Er volgt binnen 24 uur een passende aanbieding: kies uw espresso machine.

Bent u nog niet zeker over de koffieboon of thee die u wenst te schenken?
Met plezier introduceren wij u bij en van onze premium licentie resellers. Zij kunnen naast onze espresso machine voor u de beste koffiebonen, thee, servies en toebehoren voor u samenstellen en adviseren. 

Anoniem met wat nieuwe koffie en thee merken kennis maken?
U heeft een groot koffie contract lopen en wil zonder ruchtbaarheid in de markt rustig op koffie en thee safari om uw toekomstige smaak te ontdekken. In de afgelopen jaren hebben we bewezen een onafhankelijke partij te zijn als het gaat om matchmaking tussen ondernemer en leveranciers van koffie, thee, cacao en melken. Op basis van uw afname profiel in kilo's, uw merk beleving, doelgroep bepaling, sponsoring en filosofie over uw succesvolle formule stellen we u voor aan 3 leveranciers.

Desgewenst vragen we voor u anoniem samples op of introduceren u direct zodat u direct een afspraak kunt maken. U en de leveranciers zijn van harte welkom bij ons in de showroom/werkplaats voor een kennismaking en tasting aan de Westvlietweg 60 in Den Haag. Regel nu een afspraak en bel met onze collega's van de sales afdeling 0703227474 of mail aan sales@eversys.nl

Reseller worden?
Overtuigd fan van Eversys espresso machines en zeker weten een goede match voor uw klanten? Bel met ons of mail en wij bellen u: sales@eversys.nl