Voordelen


Waarom kiezen voor het e’Barista-systeem?

Barista-kwaliteit

Barista-kwaliteit

De bereiding van espresso vergt toegewijde precisie. De juiste optelsom van gewicht, malen, tempen, temperatuur en de consistente handhaving van extractietijden zijn van essentieel belang. Iedere keer weer. Eversys zorgt ook bij grote productie (525 espresso’s per uur) voor espresso’s van barista-kwaliteit.

Lage arbeidskosten

Lage arbeidskosten

Het e’Barista-systeem optimaliseert gebruiksgemak en productiviteit. Dankzij de intuïtieve bediening maakt iedere medewerker na een korte instructie de mooiste, lekkerste koffie en latte art.

Modulair

Modulair

De Eversys espressomachines zijn modulair gebouwd. Hierdoor kunnen onderhoud en reparatie snel en efficiënt worden uitgevoerd, voor een optimaal rendement.

Productiviteit

Productiviteit

Hoge productiecapaciteit uit een zeer compacte espressomachine. Eversys fabriceert en verkoopt betrouwbare espressomachines, die gemaakt zijn om topdrukte om te zetten in een hoog rendement. De hoge kwaliteitsnorm voor smaak én productie maakt Eversys wereldwijd marktleider.

Compact formaat

Compact formaat

De Eversys espressomachines zijn zeer compact uitgevoerd. Met slechts 28 cm buffetruimte kunnen 350 espresso´s per uur worden geserveerd, waardoor met beperkte ruimte hetzelfde of zelfs nog meer rendement kan worden behaald.

Geen compromissen

Geen compromissen

Eversys gaat iedere uitdaging aan. Dankzij de toepassing van innovatieve technieken presteert het e´Barista-systeem uitmuntend op kwaliteit, ergonomie, productiviteit, gebruiksvriendelijkheid, toegang op afstand en rendement.

Consistentie

Consistentie

Zodra het smaakprofiel en het koffierecept zijn vastgelegd, zorgt het e’Barista-systeem voor een consistente productie. De elektronische monitoring garandeert altijd topkwaliteit, voor een duurzaam rendement.

Telemetrie “Pull”

Telemetrie “Pull”

e’Connect™ geeft door middel van rapportages een helder inzicht in essentiële productieparameters van uw espressomachines. Direct een actueel overzicht van de productiviteit per koffierecept per uur, per dag, per maand en het geeft ook reinigings-, onderhouds- en storingsmeldingen weer.

e’Foam™

e’Foam™

Eén van de meest gecompliceerde technieken bij het bereiden van cappuccino´s, is het opschuimen van de melk. Eversys lost dit op met e’Foam. Stoom en lucht worden automatisch gedoseerd, om melkschuim van barista-kwaliteit te maken. De medewerker kan zich volledig richten op de latte art, zonder zich zorgen te hoeven maken over de textuur en de smaak.

Eenvoud

Eenvoud

Gemak dient de mens bij Eversys. Het kleuren touch screen is eenvoudig te bedienen door het gebruik van duidelijke symbolen. Het is zelfs mogelijk om persoonlijke afbeeldingen toe te voegen. Koffierecepten worden naar smaak en voorkeur met één druk op de knop geprogrammeerd. Het e’Barista-systeem zorgt voor de rest.

Telemetrie "Push"

Telemetrie "Push"

De Eversys espressomachines kunnen op afstand gemonitord en beheerd worden. Op basis van actuele informatie kunnen instellingen eventueel aangepast worden, waardoor de efficiëntie wordt vergroot en het rendement verhoogd.

e'clean™ (patent aangevraagd)

e'clean™ (patent aangevraagd)

Regelmatig schoonmaken houdt de espressomachine in topconditie. De Eversys espressomachine wordt met slechts één druk op de knop in tien minuten gereinigd. Het melksysteem wordt automatisch gespoeld en de reinigingstabletten in het handige kant-en-klaarsysteem in de espressomachine doen de rest. Eversys maakt schoonmaken simpel en doeltreffend.