Proefplaatsing - Gefeliciteerd!


U gaat binnenkort live kennismaken met de Eversys espresso machine techniek en service, gefeliciteerd. Om de proefplaatsing perfect te laten verlopen hebben we samen wat te organiseren. Hieronder ontvangt u meer informatie over de espresso machine die u mag proberen EN welke zaken u op uw testlocatie moet regelen om de espresso machine daadwerkelijk te kunnen aansluiten. Uw voorbereidingen zijn dus van groot belang.

Lees de checkpoints zorgvuldig en neem bij onduidelijkheden of vragen direct contact met ons op. Samen weten we altijd meer en lossen we de meeste uitdagingen eenvoudig op.

Wat ontvangt u?
1. Eversys espresso machine type: C2m, E4m, E6m of de E4mX ST met koelkast op een handig mobiel meubel van FlexCafé (ons verhuur zusje).
2. De offerte ontvangt u dan ook vanuit FlexCafe.com. Deze kunt u definitief bevestigen via de ontvangen link en als reservering omzetten.
3. De kosten voor opbouw, installatie en afbouw zijn voor uw rekening (€195,- excl btw) en worden gefactureerd vanuit FlexCafe aan u.
3. De kosten van de huurdagen zijn voor rekening van Eversys Nederland BV en worden aan u gesponsord.
2. Eenmaal draaiend op locatie: 24 uur per dag, 7 dagen per week, alle 365 dagen per jaar service als u belt met 0703227474.

LET OP! Kiest u voor inbouwen op uw buffet?
Dat kan op aanvraag voorbereidt worden via de volgende link: locatie nutsvoorzieningen. Wij beoordelen dan of inbouw wel/niet kan. U ontvangt hier dan bericht van. Wenst u de afbouw van uw huidige espresso machine en weer opbouw na de proefmaand? Geef dit dan duidelijk aan op het formulier en wij zullen u informeren over de mogelijkheden.

Wat heeft u geregeld zodat we snel kunnen installeren?

  • De locatie is bereikbaar voor onze verlengde transporter mét automatische laadklep.
  • De opgegeven ‘contactpersoon op locatie’ is aanwezig en beschikbaar om de op/afbouw te begeleiden. Is deze persoon niet aanwezig dan kan de proefplaatsing espresso machine niet worden geïnstalleerd.
  • De plaatsingslocatie is rolstoel toegankelijk, dus er zijn géén drempels en obstakels, trappen of verhogingen zonder lift.
  • Per espresso machine is een 6kW/400Volt aansluiting in een straal van 1 meter beschikbaar.
  • De bonen (espresso, koffie en decaf) verse melk (KOUD! - 3 graden celsius) en kopjes (servies of papercups) zijn aanwezig voor de afstelling.


Hoe lang duurt de installatie?
Een installatie op locatie waar alle voorzieningen aanwezig zijn, duurt gemiddeld 30 minuten en wordt altijd door herkenbare medewerkers van FlexCafé/Eversys uitgevoerd. We installeren de tijdelijke espresso machine met een basis menukaart. Het gaat tenslotte om de ervaring in het gebruik en de mogelijkheden van de espresso machine. Gaat u tot aanschaf over, dan volgt een menukaart op maat inclusief de door u gekozen opties (koude menukaart producten, duo melk etc).

Waarom een proefplaatsing?
Door ons te laten weten wat voor u de essentiële test parameters zijn om tot aankoop over te gaan kunnen wij samen met u het beste uit de proefplaatsing halen. Team Eversys is niet bang en heeft ruime ervaring om alle test parameters op te rekken en uit te dagen. Deel met ons uw vraagtekens, zorgen en wensen en we maken er een proefplaatsingsfeestje van! 

Meest voorkomende testvragen zijn:
Nemen jullie echt de telefoon op als ik buiten kantooruren bel?
Ja, probeer het zelf en bel 0703227474.

Maar wordt ik dan ook echt geholpen of krijg ik net als bij alle anderen merken een telefoon centrale aan de lijn?
Bij Eversys spreekt u altijd een technisch professional die kan inloggen op de espresso machine en live met u meekijkt om samen de vraag op te lossen. Eversys is de enige espresso machine fabrikant die in kan loggen op de espresso machine, mee kan kijken met u en ook via de push functie samen met u parameters aan passen indien nodig.

Hoe zit dat met die 2x 60 minuten op locatie uitspraak?
Als telefonisch oplossen en inloggen via telemetry niet werkt komt er een dienstdoende technisch monteur langs om een module te wisselen zodat u snel weer verder kunt en wij buiten uw draaiende operatie de haperende module controleren en repareren. Vanuit onze evenementen achtergrond weten we hoe belangrijk de koffie omzet voor u is en dus hoe belangrijk het is de downtime te minimaliseren. We zijn gewend direct iemand te sturen en doen dit binnen 2x 60 minuten of volgens uw wens in de vroege ochtend, avond of gedurende het weekend. 

De lekkerste koffie en melk producten kan alleen een Eversys maken?
Alle espresso machines kunnen tegenwoordig lekkere koffies bereiden. Eversys is echter uniek doordat we de prachtige traditionele zet techniek die hebben gerobotiseerd. Door echte extractie en de juiste water injectie op uw versgemalen koffie "los" te laten komen de speciale en verfijnde smaken van de koffieboon super tot zijn recht. Niet 1x maar iedere keer weer. De E-Barista (robot techniek) van de Eversys stelt automatisch bij en denkt (na wat programmeerwerk) exact als een barista doet. De opkomst van meer melk producten van alle soorten melkdranken vergt dezelfde kennis en precisie. Kom proeven hoe we dat doen en serveer mooie producten aan uw gasten.

Eversys espresso machine gaat 1 miljoen producten/8 jaar mee, hoe zit dat precies?
Eversys heeft in tegenstelling tot de andere merken gekozen voor het gebruik van duurzame materialen en geen plastics. Dat zorgt ervoor dat onze techniek echt lang mee gaat en bovendien de productie per uur omhoog kan. Bij plastic kan de productie niet omhoog vanwege hitte uitzetting en snellere slijtage. Dat kost geld, minder omzet in hetzelfde uur en is ook nog eens slecht voor het milieu. Door te kiezen voor Eversys is er de juiste balans voor uw bedrijf.

Jullie adviseren soms ook om NIET voor Eversys te kiezen heb ik gehoord? 
Dat klopt... We zijn eerlijk en recht door zee. We begrijpen ondernemerschap en soms zijn uw koffie wensen niet de beste match (op dit moment) met onze espresso machine techniek. Volume en productie is 1 van die redenen. Geen punt, we bespreken dat graag met u en volgen uw vervolgens op de voet om als de kans wel daar is... we ook snel bij u een Eversys espresso machine mogen plaatsen! 

Wat zijn nou de werkelijke kosten per kop koffie?
Doordat uw Eversys espresso machine 2 tot 3x langer meegaat dan een gemiddeld ander merk wordt ook uw terug verdien model duurzamer. Afhankelijk van uw keuze tot directe aanschaf, financial of operational lease rekenen we graag samen met u de all-in prijs per kop koffie die u serveert voor u uit. Laat u verbazen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Mag de proefmaand worden verlengd?
Het verlengen van de proefmaand (max 30 dagen aaneengesloten op 1 locatie) betekent dat u huur gaat betalen. De verlenging kan dus plaatsvinden mits de espresso machine nog beschikbaar is (en dus niet verhuurd aan de volgende gebruiker). U kunt hiervoor een verzoek indienen via: info@flexcafe.com waarna u een offerte ontvangt voor de opgegeven verlengingsperiode.

Bel nu met Eversys sales team op 0703227474 voor een afspraak. Tot ziens!