Ons verhaal


Professionele koffie anders bekeken

Sinds 2009 is Eversys wereldwijd in gebruik. De oprichters (Jean-Paul In-Albon († 20 juli 2021) en Robert Bircher) zijn in 2008 begonnen met de ontwikkeling van een nieuw type espresso machine. Gedreven vanuit hun beiden deccennia lange ervaring met het ontwerpen en produceren van professionele traditionele espresso machines voor gerenommeerde merken was het logisch om te focussen op het maken van de "allerbeste machine". De Allerbeste op het vlak van espresso zet techniek én commerciele inzet voor uw locatie. Het hoofdkantoor van Eversys is gevestigd aan de voet van de Alpen in het Franstalige deel van Zwitserland, 160 km ten oosten van Genève in de plaats Sierre.

In 2012 zijn door Gerard van den Berg en Hellen Bogaart (grondleggers van FlexCafé, zusterbedrijf binnen de Coffee Capital groep) de eerste contacten gelegd in Zwitserland. Na een reeks van testen van diverse machines voor de verhuur bleek Eversys de beste resultaten te geven en werd besloten om Eversys Nederland BV op te richten. Eversys Nederland is sinds januari 2013 een zelfstandige vertegenwoordiging van Eversys Zwitserland. Een compact, degelijk, zeer krachtig bedrijf met dezelfde 'Zwitserse' waarden: klantgerichte houding, sterke service & werk ethiek, door perfectie gedreven, transparant in handelen en het doen van zaken. Vanaf april 2017 is De'Longhi actief partner en sinds 2020 volle eigenaar om de sterke groei professioneel te ontwikkelen.

Eversys Nederland BV behoort tot de Coffee Capital groep. Zusterbedrijven zijn: FlexCafé, EverRent en Mobile Barista. Samen werken we voor onze klanten in het leveren van espresso machines voor permanente aankoop, operationele lease, tijdelijke verhuur vanaf 1 tot meerdere dagen.