E4m-X Super Traditional


Eversys introduceert met de Enigma machine lijn een vervolg op het in perfectie bouwen van de alles-in-één machine voor iedere horeca gelegenheid. 
Enigma is de hedendaagse variant op de traditionele half automaat: sexy uitstraling, top kwaliteit product, schone bereiding, te gebruiken door iedereen, op afstand te managen als je van een Eversys gewend bent. Dankzij COVID-19 - hoe gek het ook klinkt - kregen we meer tijd om hier goed aan te werken. Met trots stellen we dan ook de volledige Enigma lijn voor en nodigen iedereen uit voor een werkplaats sessie (in COVID -richtlijnen) in Den Haag. Bel voor het maken van een afspraak naar onze afdeling sales, 0703227474 of stuur een mail aan sales@eversys.nl

Tijdens het Global Coffee Festival online (november 2020) zijn zowel de Enigma Classic als de Super Traditional E4 besproken en getest, zie de volgende video voor de resultaten en bevindingen. De totale duur is 20 minuten, maar de moeite waard. Pak een kop koffie, ga zitten en raak geïnspireerd, vragen zijn welkom!

De Enigma Super Traditional is ook al echt in gebruik in Nederlandse horeca gelegenheden, blijf ons volgen.