Eversys technologie


Eversys ontwerpt, produceert en verkoopt professionele espresso machines en benodigde service materialen. De in-house ontwikkeling van software en API connecties is Eversys in staat om de beste digitale communicatie tussen haar espresso machines en andere technologie tot een hoog niveau te laten presteren. Bij Eversys hebben toekomstige (tech) koffie ontwikkelingen een positieve invloed op de levensduur van uw Eversys machine.

Modules


Molen

Molen

Deze module is uitgerust met twee of vier molens. De door Eversys ontworpen duurzame, keramische maalschijven worden aangedreven door een krachtige, maar stille motor. De hoeveelheid koffie en de fijnheid van de maling (1/100 mm) kunnen per kop exact worden ingesteld. De software controleert het hele proces en corrigeert als dat nodig is. Het ventilatiesysteem voert de ongewenste warmte af voor een perfecte kwaliteit van de koffie.

Zethuis

Zethuis

Elke koffieboon komt volledig tot zijn recht met het unieke omgekeerde zwaartekracht-afzuigsysteem van Eversys. Bij de traditionele bereiding wordt de route van het water via de bovenkant van het zethuis bepaald door de zwaartekracht. Het e’Barista-systeem verspreidt het water op een gecontroleerde manier vanaf de onderkant van het dubbele zethuis door de vers gemalen koffie. Hierdoor geeft de koffie zijn smaak beter af aan het water. Dit zorgt dus voor een optimale extractie en een perfecte koffiekwaliteit.

Espressoboiler

Espressoboiler

Twee tot vier separaat werkende geïsoleerde espressoboilers produceren 175 tot 525 espresso’s per uur. Door het directe contact tussen de boiler en het zethuis wordt de energie optimaal benut, er is dus geen warmteverlies. De temperatuur van het water kan tot op de graad nauwkeurig worden ingesteld.

Stoom-/heet waterboiler

Stoom-/heet waterboiler

Met een inhoud van ruim 5 liter en een 4,6 kW element voorziet deze geïsoleerde stoom-/heet waterboiler in theewater en stoom voor het opschuimen van melk. Het water wordt continu op de juiste temperatuur gehouden, voor een constante productiviteit.

Melk systeem

Melk systeem

Eversys e’Foam™ is het gepatenteerde systeem om automatisch en toch traditioneel natschuim te maken. We brengen stoom en lucht bij de melk om tot een romige melkschuim te komen. De meest optimale structuur en smaak voor latte art. Mooie koffies snel bereiden is kinderspel met een Eversys, iedereen kan een barista zijn.