Technische ondersteuning


Service

Eversys heeft jarenlang gebouwd aan een wereldwijd netwerk, zodat alle Eversys gebruikers worden ondersteund door lokale, gecertificeerde distributiepartners. Dit garandeert ter plekke een snelle, deskundige en efficiënte service. Een team van experts in verkoop, marketing, technische ondersteuning en administratie voorzien al onze Eversys distributiepartners ­­van alle benodigde informatie, trainingen en expertise.

Klantenservice

Eversys adviseert u graag bij het maken van een keuze uit ons aanbod espressomachines. De espressomachine moet passen bij uw koffieconcept, de locatie, bezoekersaantallen en vaardigheden van uw medewerkers.   

EET - Eversys Expert Tool

 

De Eversys Expert Tool is een uniek en uitgebreid trainingssysteem ontwikkeld door Eversys Zwitserland. Het doel van EET is om technische kennis direct beschikbaar te stellen aan de servicemonteur, die de service- en onderhoudswerkzaamheden aan de Eversys espressomachines verricht. Deze tool kan worden ingezet worden voor zelfstudie en actieve training. Dankzij EET beschikt uw servicemonteur gegarandeerd over de beste kennis van de technologie, espressokwaliteit en servicemogelijkheden.