Eversys Reseller en Service partner Downloads


Op deze pagina staat altijd de laatste versie van Eversys reclame en promotie materialen beschikbaar gesteld voor resellers en service partners van Eversys. Mist u desondanks nog iets of heeft u lumieus idee? Laat het ons per omgaande weten. We denken en doen graag mee om samen altijd de beste service te verlenen aan de (potentiële) gebruikers van Eversys espresso machines en toebehoren. Neem contact op met u accountmanager of rechtstreeks met de afdeling Databeheer en Marketing via info@eversys.nl of bel met ons kantoor: 0703227474.

Het gebruik van onderstaand materiaal is altijd volgens de gesloten reseller en/of service partner overeenkomst met Eversys Nederland BV. Neem bij twijfel altijd contact met ons op of deel een door u gemaakte reclame of promotie uiting voordat u tot verspreiding over gaat. Samen weten we meer! Basis do's & dont's met betrekking tot gebruik van beeldmateriaal staat in onze beknopte huisstijlpagina's.

Espresso machine beeldmateriaal
Hieronder alle beeldmateriaal gerubriceerd per machine uitvoering, wenst u een andere uitvoeringsvorm, bestandindeling of extra groot formaat neem dan contact met ons op.
Cameo Earth, Cameo Ocean, Cameo Tempest.
E2ct, E2m, E4-basislijn, E4m zelfbediening, E6-basislijn
Shotmaster

Eversys logo's
Hier de meest gebruikte logo's en slogans van Eversys. Anders of meer? Neem contact met ons op.
Eversys logo groen, Eversys logo wit.

Brochures
We begrijpen dat u uw eigen brochures maakt en het super tof dat Eversys daarin mag komen te staan! Daar zijn we blij mee en willen er ook trots op zijn samen met u... Wilt u daarom bij het maken van materiaal altijd even een proefdruk aan ons voorleggen? Samen weten we meer, kunnen we helpen met de juiste informatie of hebben we beter materiaal wat  meer in lijn is met jullie wensen. Mail naar info@eversys.nl en onze collega's van Databeheer & marketing helpen u graag. Voor de standaard brochures verwijzen we u graag naar onze webpagina met alle openbare brochures: Eversys Brochures.

Video's
Voor het downloaden van video's verwijzen we je graag de naar de volgende pagina: video's. Wil je gebruik maken van een van de vele andere video's rondom een specifiek thema of misschien wel een eigen video maken met Eversys in de hoofdrol? Dat kan. Onze videoman is expert en helpt graag. Neem contact met ons op.